DIS-Norge
 
  English Norsk  

Kilderegistrering i Troms

 

DIS-Troms deltar i det landsomfattende kilderegistreringsprosjektet.

Hvordan kommer jeg i gang

Gravminneregistrering: http://www.disnorge.no/cms/gravminner-i-norge.html 
Kirkebokregistrering: http://www.disnorge.no/cms/prosjekter/kirkebok.html

Hvem registrerer hva i Troms

Etter avtale mellom DIS-Norge, Slekt og Data og Riksarkivaren har DIS-Norge, Slekt og Data ved distriktslagene påtatt seg å registrere kirkebøkene for sitt fylke. Registrering av kildemateriell er igang flere steder. Vi i DIS-Troms ønsker å få flest mulig med på kilderegisteringen. På denne siden vil du som er interessert i å delta, finne informasjon om hva som allerede er under arbeid eller fullført.  Se lenke nedenfor. 
Hvis du vil vite mer om kilderegistreringen kan du finne informasjon ut på DIS-Norge, Slekt og datas Kilderegistreringssider
Målet er å få Troms fylkes kilder tilgjengelige via Digitalarkivet, men det er mye som skal registreres, og vi trenger flere til å registrere/korrekturlese kildene. Vi er godt igang, men trenger også din innsats. Vi ber alle som har tid til overs og lyst til å være med og hjelpe oss om å kontakte en i styret eller melde deg på her.

Se DISreg for en komplett oversikt over kirkebokregistreringer i regi av DIS-Norge, Slekt og Data. Velg område og kildetype fra menyen på siden.